Кандидатът за президент и лидер на Български национален съюз – Нова Демокрация 

...
Кандидатът за президент и лидер на Български национален съюз – Нова Демокрация 
Коментари Харесай

Боян Расате отрича да е участвал в нападението срещу офис на ЛГБТ

Кандидатът за президент и водач на  " Български народен съюз – Нова Демокрация "   Боян Расате отхвърли да е взел участие в нападението в офис на ЛГБТ организация. Хората, които са били в постройката, споделиха, че целият им офис е бил изпочупен. Едно момиче е било ударено в лицето. 

" Не участвах в това нещо. Имам право да не давам изказвания, които биха ме обвинили в осъществяване на закононарушение. Последните 2-3 дни избрани кръгове вият като чакали, че е станало кой знае какво. Какво е станало в действителност? Бутнати са две маси и три рафта. Не съм на разпит. Много добре знаете какво се случва в тези организации ", сподели Расате пред Нова телевизия. 

Сигналът в полицията бил получен към 17.30 часа в събота. По първични данни в офис на бул. " Дондуков " нахлули десетина лица, които разхвърляли движимости и предмети, намиращи се в помещението и се отдръпнали. Няма данни за потърпевши. На място неотложно са изпратени полицейски екипи, които снели сведения от ползвателите на офиса. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР